” Att få hjälp med att hitta dom bästa verktygen till att må bra och kunna känna trygghet och balans i livet är något Karin är otroligt duktig på. Att jobba för att bli den bästa versionen av sig själv, för sin egen skull har hon hjälpt mig oerhört mycket med.

Få känna lugnet och att hitta tilliten till sitt egna jag har fått mig att känna mig genuint trygg över mina beslut idag, den absolut bästa investeringen för mig och min själ var att få komma till Karin och är något jag kommer fortsätta med för jag verkligen älskar hur hon tar fram mina fina sidor och önskar att alla får möjligheten till det”

Rebecca, 27 år

” Det bästa med våra möten är att jag har fått lära känna mina olika delar, både dom jag vill ge mer plats åt och dom jag inte vill ska ta så mycket plats som dom hittills fått göra, men framförallt har du lärt mig att älska dom allihop!

Tack vare dig tror jag att jag har hittat början på min stig, verktyg som behövs på resan, min tillit till livet och kärleken till mig själv 💗

Jag är så tacksam över att ha fått gå och prata hos dig och jag kunde aldrig drömma om att livet kunde kännas så här ”lätt” när jag klev in hos dig för ett år sedan, när livet kändes ganska grått.

Jag står fast vid att alla borde ha en ”Karin” i sina liv.”

Jennie

”Mina skriftliga formuleringar lyckas inte förmedla min upplevelse av ditt arbete, då den är bortom orden, men jag kan med kraft stå för att det är i klientarbetet du manifesterar ditt syfte, Karin!”

Liv Åström Kron, lärare HumaNova

Betyg och recensioner för Karin Samtalsterapi från Bokadirekt finns att läsa här